Omdat onze vorige oproep misschien over het hoofd is gezien (één van de laatste alinea’s van ons vorig lang artikeltje “Oostwaarts”), bij deze nogmaals onze vraag :

Buitenlanders die een lange tijd wensen te verblijven in Turkije kunnen opteren voor een “Residentiele verblijfsvergunning”. Anders vallen zij onder de algemene regel : het Turkse systeem voorziet dat buitenlanders max. maar 90 dagen (in een periode van 180 dagen) in hun land mogen verblijven. Nu is sinds 15 april dit jaar het één en ander veranderd, lees: duurder! Nu blijkt dat het bijna onbetaalbaar geworden is om langere tijd (dus via een “Residentiele verblijfsvergunning”) hier te blijven. Dus hebben we beslist om voor 3 maanden naar Belgie terug te keren deze winter. Met als gevolg dat we nu op zoek moeten naar logement voor die periode.

Dus bij deze een oproep!!

Als er iemand een extra bed/huis/appartement voor ons ter beschikking heeft (tegen een vriendenprijsje want de scheepskas raakt anders wel heel erg vlug leeg!) in de periode tussen 21 november en 1 februari, of als iemand nood heeft aan house/cat of dog sitting….laat het ons maar weten!!! Je weet ons wel te vinden via onze blog of via de mailadressen sonja@snow-goose.be of nico@snow-goose.be

Veel dank !