Hallo,

Mochten jullie zich afvragen welke kusten wij in 2014 onveilig zullen maken, wel ziehier onze, bij benadering, geplande reisweg :

Ergens in april vertrekken we dus van Licata, Sicilië om via de hiel van Italië de oversteek te maken naar Corfoe. Vandaar zuidwaarts langs de Griekse kusten tot aan Zakinthos om daar de binnenzee te nemen via het kanaal van Korinthië naar Aegina (in de omgeving van Athene). Dan worden we bijna door de overheersende noordelijke wind verplicht oostwaarts te zeilen om kris kras via gekende en minder gekende Griekse eilandjes uit te komen in Rhodos. Daarna volgt een stukje Turkse kust om uiteindelijk ergens in oktober aan te meren in onze volgende overwinteringshaven Finike, niet zo heel ver van Kemer en Antalya. De komende winter zal dus een Turks avontuur worden (haven in Finike ligt al vast).

Iedereen die in de buurt is … hou ons op de hoogte (via www.snow-goose.be – contact) … altijd welkom !

χαιρετώ of selamlamak