Ondertussen hebben wij de Franse en Italiaanse Riviera achter ons gelaten en zijn we heel impulsief weg op Corsica terecht gekomen. We liggen nu een tijdje vast in de haven van Bastia aangezien onze 2 service-batterijen het volledig begeven hebben. Ze kunnen helemaal niet meer herlaad worden. Nochtans had, bij aankoop van de Snow Goose, de vorige eigenaar ons verzekerd dat die batterijen pas vervangen waren. Nu blijken ze 14 (ja, VEERTIEN) jaar oud te zijn. We waren van plan ze volgende winter te vervangen maar dit kan duidelijk niet meer wachten. De nieuwe zijn al besteld en we hopen dat de levering gebeurt zoals beloofd, nl eind volgende week. Weg dus ankerplaatsjes enz want er dient een beetje gewerkt te worden…:-(
Maar niet getreurd: er staat een scooter te wachten om het eiland verder te verkennen via de weg… wordt zeker en vast vervolgd….