Hoi iedereen,

Als het van ons afhangt zullen we onze geplande vertrekdatum van 5 mei halen, maar …. die verdomde weergoden spelen ons parten (grrrrrrrr). We hebben nu éénmaal een paar dagen mooi weer nodig om ons dek terug te beleggen met teak. Enfin we zien wel…

Intussen toch enkele belangrijke wijzigingen :

De mailadressen nico.muyllaert@skynet.be en sonja.verhoye@skynet.be vervallen op 30 april 2012 !!!! Mogen wij jullie dus vragen onze nieuwe adressen te gebruiken aub : nico@snow-goose.be of sonja@snow-goose.be

Vanaf 6 mei vervalt ook het gsm nummer van Nico (0476/284579). Wij zijn dus wel nog te bereiken via één enkel gsm nr : 0476/282324 (dit van Sonja)

Eens vertrokken kunnen jullie ons ook bereiken via skype. Ons skype adres is dan snow-goose.be

Bovenstaande info is tevens steeds terug te vinden op onze site onder “Contact”.

De vertrekdatum is dus nog steeds 5 mei vanuit de oude haven van Blankenberge. Afvaart is voorzien rond 15u. Het zou tof zijn mochten jullie er bij kunnen zijn om vanaf 13u30 samen nog een pintje te kunnen drinken op de steiger. Wij houden de zeilers onder jullie niet tegen om eventueel mee naar buiten te varen…

Mochten jullie interesse hebben om aanwezig te zijn, wil je dan de komende 2 weken de mails goed in de gaten houden aub want we zullen jullie in deze laatste aanloop zoveel mogelijk op de hoogte houden van de werken en het weer….

Duimen maar !