Voor degenen die aan het twijfelen waren….we zijn nog altijd in Belgie. Ja, dat komt ervan als men het zo ver van voordien vertelt dat men vertrekt. Nu krijgen we meer en meer de vraag: “Hoezo? Zijn jullie nu nog niet vertrokken?”

Neen dus. Wel weer vertrokken met de werken aan de boot. Het betere weer (alhoewel, aan zee is het nog steeds bitter koud en mistig) heeft ons doen teruggrijpen naar onze beitels en ander werktuig. Die teak in de gangboord gaat er gewoon uit!!! Vorig jaar aan begonnen en het gaat traag maar het gaat. Alles ligt nu klaar om de epoxy te herstellen en de teak terug te leggen.

Maar tussendoor is de jongste dochter haar intrek aan het nemen in haar appartement en is de volgende verhuis dus bijna voltooid.

Bijna, maar nog niet helemaal, zoals je kunt zien op onderstaande foto’s….

Had ik eigenlijk al verteld dat er een broer van Nico ook verhuisd is? Juist ja, ook in maart. Men blijft hier maar veranderen van adres! Join the club!

En omdat we ook af en toe es stoom moeten aflaten, en we zo’n lieve vrienden hebben die graag feestjes geven….gaan we met veel graagte op de uitnodigingen in…zoals hieronder te merken is…