Terwijl Dina en Stein hun weg al een beetje gevonden hebben in hun nieuwe (t)huis, heb ik vorige week de laatste werkdag doorsparteld in Loppem. Jawel, doorsparteld. Want blijkbaar werken al onze verhuiscapriolen inspirerend voor sommigen…..

Mijn baas kreeg een paar maanden geleden het idee om zijn zaak te verhuizen van locatie. En ja, wanneer viel die effectieve verhuis dan wel? Juist, tijdens mijn 2 laatste werkdagen. Resultaat: samen met een collega 2 dagen trap op en af met kilooooooos dossiers. De gevolgen laten zich nog steeds een beetje voelen in mijn rug maar Nico’s handen hebben (met veel plezier) magisch werk verzet! Na het harde labeur de laatste uren, werd er met een lach en een traan afscheid genomen van mijn collega’s. Maar niet nadat een aantal data voor gezamelijke feestjes vastgelegd werden. Ik kijk met veel plezier terug naar de afgelopen 10 jaar..:-)

Ondertussen blijven we niet stilzitten en hebben we de volgende verhuis in het verschiet in maart. Arjan heeft namelijk ook haar nieuwe stekje gevonden, maar daarover later.

En het is inmiddels officieel: Kim en Miek hebben een huis gekocht in Oostende en die verhuizen ook …..in maart….

Onze verhuis, hoor ik jullie al vragen? Tja, geen idee.

Tussendoor proberen we wat verder te werken aan de Snow Goose maar de felle koude houdt ons momenteel een beetje tegen. We gaan dan maar verder met de grote opruim-actie thuis. Terwijl het buiten stenen uit de grond vriest, proberen we binnen kasten, laden, kamers, zolder,….leeg te maken…. en zitten we uren weg te dromen met vergeten herinneringen in onze handen…..moeilijke keuze’s …wat houden we, wat niet….