Tussen alle epoxy, schilder, kuis en andere werken door hadden Nico en ik ons ook voorgenomen om, nog voor we vertrekken volgend jaar, bij Nelos een 2-ster duikbrevet te halen. Kwestie van toch ook eens de wondere wereld onder onze boot te kunnen bewonderen… En sinds vorige zondag is het een feit: we hebben ons brevet na een hele reeks theoretische en praktische proeven behaald! Bij deze een dikke mercie aan alle leden van onze RDK duikclub van Roeselare voor de tijd, energie en het eindeloze geduld. Ze mogen ons nu met een gerust geweten laten gaan.:-) De verdere ervaring doen we wel onderweg op in (vooral) warmere oorden en zeeen….

Meerdere foto’s zijn te bekijken in onze album: Duikavonturen

En om de emoties die de laatste weken door mijn lichaam gierden nog meer aan te wakkeren: ik heb vandaag mijn ontslag gegeven op mijn werk….Raar gevoel en terug nog maar eens geen weg terug…..nog 200 x slapen…..