Een stralende zon, een select groepje uitverkorenen, nieuwe garderobes, bloemen geen kransen, fonkelnieuwe blaarverwekkende schoenen, 2 dassen, flitsende camera’s, honderzesentwintig zoenen en één opperzoen, vier glunderende getuigen, Belgische papiermolen, handtekeningen op blanco documenten, een groen boekje met twee namen, burgervader met gevoel voor humor, kinderhanden met ringen, een datum resultaat van liefde, daar komt de opperzoen, bubbels en geperst fruit, applaus, felicitaties, pers, groepsfoto’s, rijst, rijst, nog meer rijst, lachende mensen, autocaravan, platteland, schuur, beenhouwerietje met openluchtkachel, meer bubbels, kleine maar zo lekkere hapjes, bloemen, omslagen, gesprekken, muziek, genieten, luisteren, beter-dan-origineel-gezang(?), schroeiend vlees, mals en verrukkelijk, rood en wit, bar met gezonde producten, haperende koffiemachien, buffet van zoeterijen, bier, traantjes, geslaagd solo-optreden, message in eenentwintig bottles, tantje bij, dans, zwevende individuen, kletterende regen, afscheid, een liefde bevangen in één dag, een véél te korte dag : 6 augustus 2011. We zijn getrouwd !

Foto’s volgen nà onze drie weken recup.

De debuutsingel van het Tieltse kwintet is hier te zien !

Bedankt voor alles !!!!

De Heer en Mevrouw Muyllaert