Vorige week nog eens na een heel lange tijd kunnen zeilen. Vrienden hadden een tochtje heen en terug gepland tussen Zeebrugge-Oostende. Wetend dat wij op die dag zwoegend en zwetend in ons bureel zaten, dachten ze eraan dat we het misschien wel fijn zouden vinden om de terugtocht mee te varen. Dat moest geen 2x gevraagd worden. Als de bliksem om 17u het kantoor op slot en vliegensvlug naar de haven. Leuk, heel leuk, zo onmiddellijk na het werk aan boord te kunnen stappen en het water opgaan. Veel zeilen was er niet bij want het werd windstil. Dat deerde ons niet echt want we waren al veel te blij dat we gewoon eens op zee waren. Het werd een fijne avond die, zoals zo dikwijls, veel te lang uitliep maar waar we ontzettend van genoten hebben. Dikke mercie Iwan en Annick! Zeker voor herhaling vatbaar.