Een weekje op reis gaan is ook niet alles zulle…

Net gezien dat er tussen de snorharen van onze poes “Pilchard” een kanjer van een teek zit… Dus vooraleer wij vertrekken naar Sicilië moet die er zeker nog uit. Nu juist maar hopen dat onze kat niet terugvalt op haar oerinstinkten en ons begint te klauwen….

Dan iets serieuzer : ik ben sinds gisteren ziek : pffff keel-, hoofd- en spierpijn… Vijftig jaren die zijn tol beginnen eisen zeker? Vorige nacht bijna niet geslapen en dus mijn “verloofde” idem dito. Pillen en rust zouden net op tijd de oplossing moeten brengen…

Dan echt serieus : mijn moeder is zondagavond laat (op moedertjesdag) thuis uitgegleden en op haar schouder gevallen, met een barst in haar schouderblad als gevolg! Pijn en misérie en opname in ziekenhuis, waar ze nu al 3 dagen ligt. Vooraleer ze haar laten gaan doen ze een volledige checkup alsof ze een bemanningslid van de spaceshuttle naar de maan is. Mijn 2 broers houden de wacht bij onze kranige moeder. Sterkte !

Een vliegtuigreis met Ryanair is verder ook een avontuur op zich. Als men geen computer heeft kan men volgens ons niet meer op reis met die maatschappij. Wat een rompslomp : vooraf moet je kiezen hoeveel gewicht je mee zal nemen, handbagage is beperkt tot zekere afmetingen (bagage moet passen in een afgemeten bak), inchecken moet je nu zelf doen inclusief afdrukken van de boarding kaarten, …. Maar ja, low budget is low budget.

Komt wel goed hoor!